Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Racing Googles Left Screen Flicker
702 7 2018-7-7
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
Avi8tor0
lvl.4
Flight distance : 88301 ft
  • >>>
United States
Offline

Tried to use the racing goggles for the 2nd time on vacation this week. The left eye flickers constantly.When I got home, I upgraded the firmware but suspect it is hardware.

Anything I can do to fix this or is this a send it in deal?


Thank you!
2018-7-7
Use props
DJI Susan
Administrator

Offline

Sorry to read the issue. Just to verify, the flicker appears in every time, right? If yes, I'm afraid that you may consider sending the unit in for diagnosis: https://www.dji.com/support
2018-7-8
Use props
Avi8tor0
lvl.4
Flight distance : 88301 ft
  • >>>
United States
Offline

Thanks DJI Susan. Yes, constant flicker and verified by rebooting several times.. I'll send them in. Appreciate it!
2018-7-9
Use props
Avi8tor0
lvl.4
Flight distance : 88301 ft
  • >>>
United States
Offline

So....after sending them in for repair, I got them back today. Excited to go fly after work, I found that the eye shade is missing when DJI did the repair.
Useless to use obviously.

Not a good experience as these RE Goggles are only a few months old.
Hopefully, I don't have to send them back in to get the eye shade/rubber thingy back?
2018-7-24
Use props
djiuser_TbFMVJC64kH3
New

Netherlands
Offline

Avi8tor0 Posted at 2018-7-24 14:51
So....after sending them in for repair, I got them back today. Excited to go fly after work, I found that the eye shade is missing when DJI did the repair.
Useless to use obviously.

Hi Avi8tor0,
did DJI mention what was wrong and what they actually did to fix the error?
I have the same issue that is why I ask.
Thanks.
Kind regards,
Jos
4-8 06:22
Use props
Avi8tor0
lvl.4
Flight distance : 88301 ft
  • >>>
United States
Offline

No sorry they did not but suspect the circuit board or a loose connection was the problem. I would send it in as they did turn around the repairs quickly.

Regards.
4-9 02:18
Use props
djiuser_TbFMVJC64kH3
New

Netherlands
Offline

Avi8tor0 Posted at 4-9 02:18
No sorry they did not but suspect the circuit board or a loose connection was the problem. I would send it in as they did turn around the repairs quickly.

Regards.

Ok, thanks for your response.
I'll contact them to get it repaired.
Kind regards

4-9 05:29
Use props
djiuser_G9zMNlBwkWwn
lvl.2

Guatemala
Offline

Hello!
Im having the same problem with the right side.
Im in Guatemala, Central America, and with all this covid situation it is impossible to send it.

Is there another way to fix this problem?

Mine are brand new

I receive them in march 2020 and I use them once.

Is there a reset or something more to do?

Thanks

Rodrigo
4-29 16:24
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules