Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Active Track not working on Sony A73
641 2 2019-7-27
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
fans471ca175
lvl.1

Spain
Offline

I tried all the setup and configs and I'm don't know what wrong in this. Active Track doesn't work in my Sony A73 + Zeiss Batis 25mm.

My steps :

-Turn on Gimbal
-Turn on Sony a73
-Connect the cable to Sony a73
-Turn on iphone (XS) and open the app
-Click of create button and then click on active track
-Align the mobile camera and with the joystick align the sony a73 to point the same.
-Click in the trigger ronin button one time.

What happen ?

When I push the trigger button to start the active track the firsts 2 seconds is working well but when the subject starts moving the gimbals going crazy and starts to rotate with any sense. I have to power off to stop the rotation.

Any ideas whats happening ?¿

Thanks
2019-7-27
Use props
DJI-Paul
Second Officer
Flight distance : 41159547 ft
  • >>>
China
Offline

Are you mounting the phone to the top of the camera like this?
2019-7-28
Use props
fanse3bf269d
New
United States
Offline

DJI-Paul Posted at 7-28 20:39
Are you mounting the phone to the top of the camera like this?[view_image]

Same problem here, were you going to indicate that we need the DJI phone holder in order for it to work. Specifically the one with the hot shoe attachment.
2019-12-6
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules