Nice to meet you, can i help you , I am in trouble.
Please help me if there is a problem coad is( 0×2a) encoder error. P4 pro . I can't get firmware anymore, so I don't know how to upgrade it. Please help me .
My gmail is
myogyimdy900@gmail.com reply me anyone.
Hello and good day Markan 1980. Thank you for reaching out and for the inquiry. I will post a link where in you can check if a certain area or location is free to fly your DJI drone or if this certain area is a No Fly Zone ( https://www.dji.com/flysafe/geo-map ). I hope this can help you. Thank you.
Postovanje moje ime Ivan I imam dji mavic pro dali mi netko moze objasniti kad leti sa dronom I pocnem snimati on mi samo radi snimak od 24 sekunde. Hvala.
Markan 1980 Posted at 12-2 10:52
Normal je split na 4:50min jer sa 4:50min na 4k snimku je 4gb memorije. To jest fat32 ili exFAT format sd kartice podržava max 4gb snimke.
Kako je format sd karte?
Trenutno je 4 gb kartica u dronu a za postavke kamere neznam ali znam da snima u 4k.
Trenutno je 4 gb kartica probat cu promjeniti u postavkama ako nebude moglo onda cu kupiti drugu karticu. Ipak hvala na svemu ako nesto nebude uredu javim ti se. Hvala jos jednom.