Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Zenmuse X5S Image with noises when recording movie file
668 2 2020-2-10
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
Tetsuya Akahori
lvl.1
Flight distance : 9242841 ft
  • >>>
Japan
Offline

When I start recording movie, noises shows up on the FPV screen.

https://youtu.be/RTfyY3zmDT8
*limited link, please do not publish on any other place.

Systems :
Zenmuse X5S
Inspire 2

I have tried,
・Installing the latest firmware for all equipments and also downgrading to 2 before from the latest.
・Changing the Micro SD and SSD, and also reformatting.

Oddly, sometimes the error code shows air encoder error (0x100000) Check whether gimbal is installed .
but, not every time.


When I try to take picture, the noise doesn't show so what I am thinking is more likely that the problem is based on
software although, not sure.

Any suggestion will be appreciated, thank you for your cooperation in advance.

*NOTE: the aircraft was transfered by ship for 24hours in hard case. When I checked the systems before shipping,
there were none of those problem. Maybe hardware is damaged while shipping.
2020-2-10
Use props
FPS_Marsh
lvl.4
Flight distance : 861293 ft
Australia
Offline

When did you last do a firmware update?
2020-2-11
Use props
Tetsuya Akahori
lvl.1
Flight distance : 9242841 ft
  • >>>
Japan
Offline

@FPS_Marsh
Hello, thank you for your replying.

I have updated firmware 3days ago.
2020-2-11
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules