Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Osmo Action: Hyperlapse function disappeared
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
djiuser_VuCxCZdtZyJf
lvl.1
Flight distance : 3117 ft
Germany
Offline

I am running an Osmo Action with firmware 01.08.00.10(6460) installed.I have made some hyperlapse movies in the past, the latest the day before yesterday, so the hyperlaps function was defintily there and was working fine.
Out of a sudden, when I switched on the camera yesterday, the hyperlapse function had disapeared. The menu looks like it looked with the old firmware version before the hyperlapse was installed. Also on the MIMO app the option of live streaming is no longer there. Everthing else works fine, it simply looks like I had downgraded the firmware to an older "no hyperlaps" version. However the display still lists 01.08.00.10(6460) as installed version.
When I try to install a new firmware nothing happens. (Neither via MIMO app, where no new firmware is offered, nor via trying to install a freshly downloaded copy of the firmware from  the SD card).
Any idea what could have happend or what to do to get hyperlapse back?
5-17 05:17
Use props
djiuser_j0GhLiA01Zsa
lvl.1
Czechia
Offline

The same.

Yerstaday I bought Osmo Action. There was not Russian language. After few minutes APP offered me to update. I agreed, made upgrade. In that time I found new features: Russian language, hyperlapse. Then I started to test camera: long time video (#1). After 40 minutes camera suthed down - 0% energy. After new mintes I connected it to power bank and started 30 minutes record (#2). Then I turned off and plug in to electricity. All night camera was with power. All my settings, Russian, hyperlapse worked at that moment.

Bug #1: last 2 long records lost. I can't found them in camera or in APP. Only on SD card. All other more short records is present in camera, in APP and on SD. Why? Record #2 was normal, without power problems.

Bug #2: Today I started Camera:
a) After start it offerd me to change language (it's mean camera reset all my setting, WTF?).
b) I can't to found Russian! And no hyperlapse.

What it was? It made downgrade? I did'tn do anything. And yerstaday I really used Russian.

Current firmware  01.08.00.10. Is it the last firmware?
5-22 06:49
Use props
djiuser_j0GhLiA01Zsa
lvl.1
Czechia
Offline

> Current firmware  01.08.00.10. Is it the last firmware?

My current firmware is 01.08.00.10 (6009)

djiuser_VuCxCZdtZyJf wrote about 01.08.00.10(6460)

???
5-23 06:55
Use props
djiuser_VuCxCZdtZyJf
lvl.1
Flight distance : 3117 ft
Germany
Offline

djiuser_j0GhLiA01Zsa Posted at 5-23 06:55
> Current firmware  01.08.00.10. Is it the last firmware?

My current firmware is 01.08.00.10 (6009)

Problem solved.
I have contacted the DJI Helpdesk. They provided me with a "laboratory firmware". I uploaded it to my Osmo Action and after that I could re-install via the MiMO app the current firmware 01.08.00.10 with  hyperlapse again.
All good now.
5-29 01:48
Use props
7-Dmitry
lvl.1
Czechia
Offline

djiuser_VuCxCZdtZyJf Posted at 5-29 01:48
Problem solved.
I have contacted the DJI Helpdesk. They provided me with a "laboratory firmware". I uploaded it to my Osmo Action and after that I could re-install via the MiMO app the current firmware 01.08.00.10 with  hyperlapse again.
All good now.

Cool! I have been waiting answer from support with the same issue about 1 week...
5-29 12:41
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules