Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
H20T Power up noise after firmware update
851 4 2021-2-24
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
Craig_Tas
lvl.4
Flight distance : 2998255 ft
Australia
Offline

Hi,

Anyone else running the H20T on the M300 on the latest firmware notice at the end of the gimbal check at the power up it makes a little grinding noise?
Almost like a zoom, focus or gimbal motor is doing something it shouldn't be.
2021-2-24
Use props
mac230
lvl.3
Flight distance : 80062 ft

United Kingdom
Offline

Yep mine done that, as well as just showing a blank screen for the thermal. I had multiple sensor errors logged during the update.  Dji have asked me to send the whole unit back
2021-2-27
Use props
Craig_Tas
lvl.4
Flight distance : 2998255 ft
Australia
Offline

mac230 Posted at 2-27 09:12
Yep mine done that, as well as just showing a blank screen for the thermal. I had multiple sensor errors logged during the update.  Dji have asked me to send the whole unit back

The entire M300? or just the H20T?
2021-2-28
Use props
mac230
lvl.3
Flight distance : 80062 ft

United Kingdom
Offline

Just the H20T, had to send to holland from the UK, who knows when I will get it back. very inconvenient
2021-3-1
Use props
Craig_Tas
lvl.4
Flight distance : 2998255 ft
Australia
Offline

mac230 Posted at 3-1 01:13
Just the H20T, had to send to holland from the UK, who knows when I will get it back. very inconvenient

time to log a support request with them. Thanks for your help.
2021-3-1
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules