Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Video Flicker on Bottom of Screen
523 7 2015-7-21
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
bassplyer
lvl.1

United States
Offline

Hi folks,

First time poster but I have been flying RC for a few years now.

I am having a video issue. Basically I am getting a large ammount of flicker on the bottom third of my screen.

Anyone run into this issue before? If so do you have a solution?

I have always flown with a GoPro so the P3-Pro is a new beast to me.

Just got it yesterday and have not been able to figure it out. I have shot video in different speeds and resolutions.

You can see the video in the link below.


2015-7-21
Use props
KOABeef
lvl.1

United States
Offline

i would check your ribbon cable, because it changes with pitch of your camera.....
2015-7-21
Use props
bassplyer
lvl.1

United States
Offline

KOABeef Posted at 2015-7-22 09:59
i would check your ribbon cable, because it changes with pitch of your camera.....

Are you thinking on the gimbals joints or where it actually plugs into the board?
2015-7-21
Use props
KOABeef
lvl.1

United States
Offline

bassplyer@gmail Posted at 2015-7-22 10:08
Are you thinking on the gimbals joints or where it actually plugs into the board?

I would check all of the possible points it could be loose.......
I know that you can change it, so it should be re-seatable.
2015-7-21
Use props
bassplyer
lvl.1

United States
Offline

KOABeef Posted at 2015-7-22 10:14
I would check all of the possible points it could be loose.......
I know that you can change it, s ...

I will give that a look tomorrow morning and report back. Thanks for the advice.
2015-7-21
Use props
bassplyer
lvl.1

United States
Offline

All of the Cable Ribbons are secure and squared away. I am still getting the video flicker.

Any other suggestions?
2015-7-22
Use props
giant
Second Officer
Flight distance : 31565 ft
Netherlands
Offline

Did you try a different microsd card?
2015-7-22
Use props
bassplyer
lvl.1

United States
Offline

giant Posted at 2015-7-23 03:54
Did you try a different microsd card?

Yes I did. I tried the one it came with and the 64 gig one that I ordered for it. Got the same result.

I called DJI and showed them the video. The guy on the phone didn't come out and say that it was a faulty camera but he also didn't deny it.

They wanted me to send it in. 6-8 weeks minimum. I said no thanks and returned it to Amazon. Once I get my refund I will order another one.

In the mean time the shell came in for my old P2. I will start rebuilding that in the meantime.

Thank you all for your help! This is a really nice forum. I have learned a lot.
2015-7-22
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules