Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
RONIN-M STAND PROBLEM
1107 2 2015-9-8
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
runronin
lvl.1

Sweden
Offline

Hello !

Im a newbee and sorry for my bad English !

Last week I bought my RONIN-M . When i unboxed the stand I noticed  after pressing the button on  the left upper arm it didnt "clich" in and t stayed there.
I had to move the arm upp and down several times  before it " cliched" in and stayed there.

The right hand arm worked perfect.

I have had my ronin-M mounted on the arm for a week now and today when I tried the same procedure with the upper left arm I had the same problem. It wouldnt clich in
the first time so I had to move the arm upp and downs Before it "cliched" in and stand tight there.

I have taken a photo but i dont knew how to attach the photo to this message !

Is there a simple solution for this problem or do I have to send the upper part of the stand  back to the reseller ???

Best regards
RunRonin
2015-9-8
Use props
DJI-Cathy
Second Officer

Hong Kong
Offline

Please send your email with the picture to support@dji.com, thanks a lot!
2015-9-8
Use props
runronin
lvl.1

Sweden
Offline

DJI-Cathy Posted at 2015-9-8 13:18
Please send your email with the picture to , thanks a lot!

Hi Catghy !

Just sent you the email with Picture hope you got it !

All the best
RunRonin
2015-9-8
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules