Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
non-dji battery detected
1300 13 2024-7-25
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
Belio
lvl.2
Flight distance : 1294314 ft
Bulgaria

Здравейте, след последното ъпдеити на дрона и дистанционното получавам следното съобщение за открита батерия non-dji. самолет не може да лети (код:1610004f)
IMG_20240723_081154_edit_2926449027112.jpg
2024-7-25
Use props
Blériot53
Core User of DJI
Flight distance : 6826765 ft
  • >>>
United Kingdom

You might get a better response to your Problem if you post your enquiry in the section  PRODUCTS/MINI SERIES.  Good luck.
2024-7-25
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

Blériot53 Posted at 7-25 23:21
You might get a better response to your Problem if you post your enquiry in the section  PRODUCTS/MINI SERIES.  Good luck.

Благодаря
2024-7-25
Use props
DJI Susan
Administrator

Hello.We need to confirm whether you are using a third-party battery or a modified battery. If so, it is recommended to replace it with an official battery and then check if the prompt disappears.
2024-7-25
Use props
Blériot53
Core User of DJI
Flight distance : 6826765 ft
  • >>>
United Kingdom

Belio Posted at 7-25 23:23
Благодаря

My pleasure - you're welcome  
2024-7-25
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

DJI Susan Публикувано в 7-25 23:23
Здравейте. Трябва да потвърдим, ако използвате батерия на третата страна или се използва модифицирана батерия. Ако е така, препоръчително е да я смените с официалната батерия и след това да проверите дали подканата изчезва.

Да батерията е на третата страна. Да с оригиналната батерия всичко е нормално. Обаче с тези три нови батерии работи перфектно; без да загрява, без да има каквото и да е свързано с батерията. След претърпяни поръжения след сблъсък занесъх дрона за ремонт, който платих поради липса на застраховка и така се сдобих със сегашния си дрон, който вече е застрахован. Чудите се защо не съм направил веднага застраховката? Ми две седмици след закупуването на дрона и активирането му се опитвам да го застраховам и изненадващо съм наличен само с 24 часа след активацията му за да му направя застраховка. Това е цялата история. Единствено нямам спомен дали след като получих новия дрон, дали съм пробвал работата му с тези батерии.
ПП:след като публикувам поста си думите се променят за което се извинявам.
2024-7-25
Use props
DJI Susan
Administrator

Belio Posted at 7-25 23:40
Да батерията е на третата страна. Да с оригиналната батерия всичко е нормално. Обаче с тези три нови батерии работи перфектно; без да загрява, без да има каквото и да е свързано с батерията. След претърпяни поръжения след сблъсък занесъх дрона за ремонт, който платих поради липса на застраховка и така се сдобих със сегашния си дрон, който вече е застрахован. Чудите се защо не съм направил веднага застраховката? Ми две седмици след закупуването на дрона и активирането му се опитвам да го застраховам и изненадващо съм наличен само с 24 часа след активацията му за да му направя застраховка. Това е цялата история. Единствено нямам спомен дали след като получих новия дрон, дали съм пробвал работата му с тези батерии.
ПП:след като публикувам поста си думите се променят за което се извинявам.

Hello. When you encounter this prompt, it means that the drone has detected the usage of non-official batteries. To ensure optimal flight performance and safety, we recommend using official batteries. Thank you for your support and understanding.
2024-7-26
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

DJI Susan Posted at 7-26 00:11
Hello. When you encounter this prompt, it means that the drone has detected the usage of non-official batteries. To ensure optimal flight performance and safety, we recommend using official batteries. Thank you for your support and understanding.

Надявам се да не обидя някой но: когато потърсих батерии за дрона си никъде в българия не намерих да се продават оригинални и не само това ами където намерих изобщо някъкви батерии трябваше да чакам минимум две седмици за доставка(не е проблема във времето за доставка а ми това че за същото време пристигнаха тези от aliexpres, което поражда основателно съмнение за оригиналноста на предложените ми батерии). Оригинални или не те работеха чудесно. Нямам лоши чувства към dji но няма да платя двоина цена за батерии за които нямам гаранция дали след ъпдейт ще работят. Като цяло съм разочарован.
2024-7-26
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

DJI Susan Posted at 7-26 00:11

https://store.dji.com/bg/product/dji-mini-3-pro-intelligent-flight-battery-plus

https://store.dji.bg/en/dji-mini-3-pro-intelligent-flight-battery.html
2024-7-26
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

Линковете са от официалния сайт и официалния сайт на представителство в Бълария.
Явно не виждате въпроса в последния ми пост?
Въпрос: когато се развали единствената ми батерия, от къде да закупя оригинална?
И на сайтовете е видно че нямате батерии,значи трябва да изхвърля дрона ли?
2024-7-28
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

Аpparently none of you want to answer my question. So I will ask you again where can I buy an original battery? Now that I have found a replacement why are you stopping my replacement before providing batteries on the market? No batteries on the market yet.

Линковете са от официалния сайт и официалния сайт на представителство в Бълария.
Явно не виждате въпроса в последния ми пост?
Въпрос: когато се развали единствената ми батерия, от къде да закупя оригинална?
И на сайтовете е видно че нямате батерии,значи трябва да изхвърля дрона ли?
2024-8-1
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

Толкова много се изписа за обикновените батерии и никой от екипа на dji не можа да ми каже как да си оправя батериите, нито от къде в България да си купя оригинални батерии. Много тъжно, в два раздела на форума писах, че търся да купя батерии от dji, а те напълно мълчаха. Мълчанието е вече седмица и дори не си правят труда да ми отговорят. И не само, когато разберат, че съм използвал батерии на трети страни, спират разговора и започват да ме игнорират.
Screenshot_20240805_164431_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20240805_164339_com.android.chrome.jpg
2024-8-4
Use props
Altdorf
lvl.1
France

Hello, is there a way to get around this problem?
2024-8-12
Use props
Belio
lvl.2
Bulgaria

За съжаление dji мисля че недвусмислено ми заявиха че този проблем се отстранява с дрон на трети страни,но за съжаление аз все още не съм напълно сигурен . Ще продължавам да използвам dji mini 3 pro докато ми е възможно , но в никакъв случай не бих препоръчал техните продукти на който и да е .
2024-8-13
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules