Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Gimbal limp, not responding
1618 5 2015-11-2
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
unblind
lvl.2

United States
Offline

OSMO been doing fine a week now, but out of nowhere... the gimbal is limp:

We unlocked gimbals, and booted up doing same routine. Had it for a week and no issues.
Right when I boot it up, it starts the single beep.
The Camera tilts back and hits the 2nd gimbal.Power button is solid green.

Troubleshooting:
-Tried taking out battery, rebooting.
-I can access the camera and everything through the app.
-Took the camera off, nothing changed.
-Took card out, no dice.
-When I doubled click the trigger it shuts off the gimabl and reboots, and gimbal makes sublte move but still limp, then this makes the power button blink green.

Here is a video of what it is doing.

Password: osmo
2015-11-2
Use props
DJI-Tim
DJI team

Hong Kong
Offline

Hi unblind!  you have a defective pitch axis, your osmo needs to be send in. Please contact us via live-chat , phone call or email to get the information about repair procedure
2015-11-2
Use props
unblind
lvl.2

United States
Offline

DJI-Tim Posted at 2015-11-3 01:43
Hi unblind!  you have a defective pitch axis, your osmo needs to be send in. Please contact us via l ...

Thanks Tim, I have contacted you guys 3 times, and have not heard anything? We need this repaired ASAP please.
2015-11-5
Use props
fernando.glez.u
New

Mexico
Offline

I have the same problem
2015-11-8
Use props
unblind
lvl.2

United States
Offline


Took a while, but they finally got me an RMA.
2015-11-11
Use props
unblind
lvl.2

United States
Offline

Got email today, that OSMO has been repaired and shipped.
2015-11-20
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules