Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Lightbridge and A2 mode lights not correct
1225 3 2015-1-21
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
project41.email
lvl.3

United Kingdom
Offline

Just throwing this out there to see if anyone else has the same issue i am having.

I have an A2 connected throught the lightbridge.

ATT - Yellow flash
ATT GPS - Purple flash
FAILSAFE - Blue flash

On my preflight check i notice that on power on the A2 led indicator light shows the flight mode as ATT GPS even though it is in fact in ATT.
Toggle the mode switch through ATT GPS to Failsafe and back to ATT and the indicator light is correct.

After take off and hovering to check the modes before flying i have noticed that if i toggle between ATT and ATT GPS the led indicator does not change even though the mode has, toggling between the modes does not change the indicator light status.

Has anyone come across this or am i just the lucky one ??
2015-1-21
Use props
DJI-Jackson
lvl.4
Flight distance : 51243 ft
  • >>>
China
Offline

Hi,buddy.Could you please upload a video for us to confirm and analyse? Thanks!
2015-1-22
Use props
project41.email
lvl.3

United Kingdom
Offline

Will do when i test again, weather is crap at the moment !!!
2015-1-24
Use props
project41.me
lvl.3

United Kingdom
Offline

found out that this was being caused by the PPM signal from the Graupner receiver, fitted a S BUS adaptor and wired the first 8 channels using traditional wiring methods and the problem was fixed.
2015-2-9
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules