За всички които ползват продукти на DJI.Може всяка тема да бъде формулирана, като пореден въпрос или отговор под написаното тук.
Не знам засъла, но като цяло проветствам новото начинание и този раздел.
Здравейте, включвам се и аз с Mavic Pro Platinum Fly More Combo + DJI Goggles Racing Edition. Пожелавам на всички настоящи и бъдещи притежатели на продуктите на DJI успешн и безаварийни полети!
Здравейте! Имам проблем с фантом 2! Когато го презимявам дрона спира да приема команд! Започва да се люлее и пада! Дайте съвет! Благодаря предварително!
Здравейте! Взех си mavic 2 интересува ме има ли настройка с която управлението да се дистанцира от позицията на дрона, а да е спрямо моята позиция на контролера т.е. ляво винаги да си е ляво и дясно да си е дясно?
Сега като погледнах от кога са писанията е ясно че нещата са като в пъкъла с казана на българите :-) успех по другите форуми тук няма кой да ви помогне.
Пмощ
Днес закупих дрон DGI mini 2. Опитът за старт беше неуспешен. След като ъпдейтнах firmware-а, не успява да се сдвои с телефона, който е IPhone 12 Pro Max. Това е при първоначално стартиране на дрона.
Моля за съдействие!
Обмислям покука на FPV и след доста изгледани клипчета се чудя на кой да се спра, FPV или Avata.
Някой има ли инфо дали проблема с Avata е наистина решен?
https://www.youtube.com/watch?v=5o4wQeibv_Q&t=32s
Здравейте ,жена ми подари мини 2.Много съм доволен.Имах една инфарктна ситуация.Отдалечих дрона на около 400м.и загубих връзка.След минута се върна сам,но като прегледах записа изтръпнах. Беше преминал на 1-2метра от покрива на блок,тъй като в такива ситуации се връща по права линия.Затова много внимавайте!