Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
@DJI we can't upgrade above .550 what should we do?
2278 20 2017-5-9
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
NE.UK
lvl.3
Flight distance : 25371 ft
United Kingdom
Offline

@DJI WE CAN'T UPGRADE ABOVE .550 WHAT SHOULD WE DO?

WHAT SHOULD THOSE OF US DO WHO CAN"T UPGRADE FROM .550

SOLUTION BELOW THANKS TO "DJI NATALIA"
2017-5-9
Use props
dronist
Captain
  • >>>
United States
Offline

Post your phone or tablet type!

Post your phone or tablet type OS and FW!

Post your wireless speed!

So you can figure out WHY YOU CAN'T UPGRADE!
2017-5-9
Use props
DJI-Ken
DJI team
Flight distance : 1515312 ft
  • >>>
United States
Offline

Can you post a screenshot from Assistant2.
2017-5-9
Use props
NE.UK
lvl.3
Flight distance : 25371 ft
United Kingdom
Offline

see error in bottom corner,

Screen Shot 2017-05-09 at 21.00.19.png
2017-5-9
Use props
NE.UK
lvl.3
Flight distance : 25371 ft
United Kingdom
Offline

I have managed to get mine to work on a windows machine with a fresh install.  before this i tried on IOS, Android, Mac + Assist 1.9.

@DJI-Ken please continue to update this thread as there are many other people looking for the answer to the same question.
(My internet speed is virgin 250mbps I'm hard wired.)

2017-5-9
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

NE.UK Posted at 2017-5-9 14:58
I have managed to get mine to work on a windows machine with a fresh install.  before this i tried on IOS, Android, Mac + Assist 1.9.

@DJI-Ken please continue to update this thread as there are many other people looking for the answer to the same question.

Thanks for your update, very glad to hear you made it finally.
If customers failed to update the firmware and have the error code 0x020106 or 0x020103, please PM us their DJI accounts (e-mail address), we will reconfigure it, then customers can upgrade the firmware V01.03.0350 firstly, once it's done, please press the "Record" button on RC and make sure it's recording, then start to upgrade firmware to V01.03.0600, it will be working.
2017-5-9
Use props
fans7cb13127
lvl.1
Germany
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-9 20:13
Thanks for your update, very glad to hear you made it finally.
If customers failed to update the firmware and have the error code 0x020106 or 0x020103, please PM us their DJI accounts (e-mail address), we will reconfigure it, then customers can upgrade the firmware V01.03.0350 firstly, once it's done, please press the "Record" button on RC and make sure it's recording, then start to upgrade firmware to V01.03.0600, it will be working.

that sounds good, i sent you a PM
2017-5-9
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

fans7cb13127 Posted at 2017-5-9 21:25
that sounds good, i sent you a PM

I received it and forwarded your account to the engineers, will help you handle it soon, thanks for your patience.
2017-5-10
Use props
rolle
lvl.1
Germany
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-10 01:11
I received it and forwarded your account to the engineers, will help you handle it soon, thanks for your patience.

thank you!
will i receive more informations (when update is ready) per mail or do i have to check my assistant app manually?
2017-5-10
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

rolle Posted at 2017-5-10 01:35
thank you!
will i receive more informations (when update is ready) per mail or do i have to check my assistant app manually?

You can upgrade it through Assistant 2 directly, the upgrading method is the same as before.
Here is the instruction:
1. Upgrade the firmware V01.03.0350.
2. Once it's done, please press the "Record" button on RC and make sure it's recording, then start to upgrade firmware to V01.03.0600, it will be working.
2017-5-10
Use props
rolle
lvl.1
Germany
Offline

it is working with this solution !!!  thank you natalia !!!
2017-5-10
Use props
ay6810
lvl.2
Flight distance : 76631 ft
Singapore
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-10 01:11
I received it and forwarded your account to the engineers, will help you handle it soon, thanks for your patience.

Dear Natalia,
I have PMed you with the account details.  Please help with the reconfiguration. Thanks.
2017-5-10
Use props
ay6810
lvl.2
Flight distance : 76631 ft
Singapore
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-10 02:29
You can upgrade it through Assistant 2 directly, the upgrading method is the same as before.
Here is the instruction:
1. Upgrade the firmware V01.03.0350.

Hi,Natalia
IS V.1.03.350 available directly from DJI Assistant 2 or we have to get the FW from you direct?
2017-5-10
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

rolle Posted at 2017-5-10 06:41
it is working with this solution !!!  thank you natalia !!!

Glad to hear it's working great, enjoy!
2017-5-10
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

ay6810 Posted at 2017-5-10 19:51
Hi,Natalia
IS V.1.03.350 available directly from DJI Assistant 2 or we have to get the FW from you direct?

You will see it through Assistant 2.
I've forwarded it to the engineers, will help you handle it soon, then please upgrade it as the instructions I mentioned above, thanks.
2017-5-10
Use props
ay6810
lvl.2
Flight distance : 76631 ft
Singapore
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-10 19:58
You will see it through Assistant 2.
I've forwarded it to the engineers, will help you handle it soon, then please upgrade it as the instructions I mentioned above, thanks.

Yesterday, I only saw V1.03.0400 in drop down list in Assistant 2, where is V1.03.0350?
Hi Natalia,
I see V.1.03.0350 now and have downgraded to that version on the AC.  
Do I update direct to V1.03.0700 or I have to go to V1.03.0600 first?
2017-5-10
Use props
DJI Mindy
Administrator
Flight distance : 7 ft
Offline

ay6810 Posted at 2017-5-10 20:06
Yesterday, I only saw V1.03.0400 in drop down list in Assistant 2, where is V1.03.0350?
Hi Natalia,
I see V.1.03.0350 now and have downgraded to that version on the AC.  

You can try to update the firmware to 1.03.0600 first then to 1.03.0700.
2017-5-11
Use props
ay6810
lvl.2
Flight distance : 76631 ft
Singapore
Offline

DJI Mindy Posted at 2017-5-11 00:53
You can try to update the firmware to 1.03.0600 first then to 1.03.0700.

Thanks go out to Natalia and Mindy!!! It finally worked. I managed to update to V1.03.0700 through V1.03.0600 by pressing the RECORD button on the RC while it was trying to update from V1.03.0550 to V1.03.0600.  Hope this helps those who still had problems....Next thing is to test fly it!!!
2017-5-11
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

ay6810 Posted at 2017-5-11 22:41
Thanks go out to Natalia and Mindy!!! It finally worked. I managed to update to V1.03.0700 through V1.03.0600 by pressing the RECORD button on the RC while it was trying to update from V1.03.0550 to V1.03.0600.  Hope this helps those who still had problems....Next thing is to test fly it!!!

That's great!
Enjoy flying and hope you have great time on it.
2017-5-12
Use props
Oli
lvl.2
Thailand
Offline

DJI Natalia Posted at 2017-5-12 02:28
That's great!
Enjoy flying and hope you have great time on it.

Hi Natalia, just sent you a PM to also get my DJI account fixed. Quick question regarding the process you described: do you confirm we have to downgrade to .0350 both the RC and the drone ?
Thx
Oli
2017-5-12
Use props
DJI Natalia
Super Moderator
Flight distance : 318 ft

Offline

Oli Posted at 2017-5-12 08:17
Hi Natalia, just sent you a PM to also get my DJI account fixed. Quick question regarding the process you described: do you confirm we have to downgrade to .0350 both the RC and the drone ?
Thx
Oli

I received your message and forwarded your account to the engineers.
You can just download the drone firmware to 0.035.
2017-5-12
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules