Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
M600 Landing Gear Issue
548 4 2017-12-4
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
Swarm
lvl.4
Flight distance : 645804 ft
United States
Offline

Hi,

I just bought a used M600.  For some reason one of the landing gear legs will not function, while the other one does just fine.

What could be the likely cause of this, considering all the cables are indeed plugged in correctly?

Thanks,

DC
2017-12-4
Use props
fansaddbd8f0
lvl.4
Flight distance : 249 ft
Canada
Offline

Check that the servo plug is firmly seated.  In my case, the left leg wouldn't rise.  The "L" servo plug was not seated firmly.  
2017-12-5
Use props
DJI Elektra
Administrator
China
Offline

Hi, sir. Did you try to reinstall the landing gear again? Please follow the user manual at the page of 49 and check the landing gear.
2017-12-10
Use props
Swarm
lvl.4
Flight distance : 645804 ft
United States
Offline

DJI Elektra Posted at 2017-12-10 00:57
Hi, sir. Did you try to reinstall the landing gear again? Please follow the user manual at the page of 49 and check the landing gear.

Thank you.  I found the problem to be that the previous owner had plugged in one of the connections backwards.  Fixed now.
2017-12-27
Use props
DJI Elektra
Administrator
China
Offline

Swarm Posted at 2017-12-27 13:30
Thank you.  I found the problem to be that the previous owner had plugged in one of the connections backwards.  Fixed now.

Glad to know you fixed that. Please inform us if you have more questions.
2017-12-29
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules