Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Support request: DJI Go 4 movie audio glitches
341 1 2018-10-5
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
KeithLa
lvl.3
Flight distance : 653927 ft
Offline

All completed movies I create in Android DJI Go 4 Editor using 720p video cache files contain audio synch problems and glitches/skips when played locally on the Android device (from the "production" folder), and also when uploaded and streamed from YouTube. But, these same movies play smoothly and have proper AV synch streaming from Skypixel.
Here's a recent example, notice the YouTube video suffers multiple glitches, and by the end the scene transitions are out of synch with the music. When streaming from Skypixel, it looks fine.

Here's the video streaming nicely from Skypixel:  https://www.skypixel.com/pilot/v ... ena-state-park-maui

Now here from YouTube, with audio glitches starting at about 0:10 and every 4-5 seconds after til the end:



DJI, can you please have the DJI Go 4 team look at these examples and comment on what's going on?

Note, these AV glitches do not occur if 1080p or 2.7k files are used to create the video in DJI Go 4 Editor.

Thank you.


2018-10-5
Use props
KeithLa
lvl.3
Flight distance : 653927 ft
Offline

DJI Support, can you please comment if this is a known issue? I have never been able to have a DJI Go 4 movie stream nicely from YouTube or other sites other than SkyPixel.
2018-10-9
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules