Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
Naza M Lite set up for F450
2728 7 2014-11-23
Uploading and Loding Picture ...(0/1)
o(^-^)o
stan
lvl.1

United Kingdom
Offline

Just built my F450 complete with a Naza M lite bound the Spektrum DX9 to the Spektrum AR8000 all OK.
When I try to connect the F450 to the computer to use the set up Assistant the Led Flashes  Red then turns to a dim Green and then goes out.
The lights ( Red & Blue ) on the bottom corner of the Naza M Lite Assistant do not light at all.
I have checked the Rx by pluging servos in and that is working OK.
Help required

Stan J

2014-11-23
Use props
Blade_Strike
Super Moderator
Flight distance : 816594 ft
  • >>>
United States
Offline

Stan make sure you have the pmu connected to the Naza correctly.
2014-11-23
Use props
stan
lvl.1

United Kingdom
Offline

Blade_Strike Posted at 2014-11-24 01:55
Stan make sure you have the pmu connected to the Naza correctly.

Found the first problem I did not install the drivers for the Assistant program.
Next problem  set up as per the assistant program but when disconnected from the computer and sat as if to fly the led continues to flash red. No green at all.
Ideas please
2014-11-23
Use props
Blade_Strike
Super Moderator
Flight distance : 816594 ft
  • >>>
United States
Offline

When in the assistant what flight modes are configured?
2014-11-23
Use props
stan
lvl.1

United Kingdom
Offline

Blade_Strike Posted at 2014-11-24 07:18
When in the assistant what flight modes are configured?

All three flight modes can be set.
But I have Just tried again to set it up with the Naza M Assistant software but the voltage page is greyed out so I cannot change anything and the soft ware, when I use my laptop say I have low voltage hence the continuous flashing red light.
How can I get the voltage page to work
2014-11-24
Use props
Blade_Strike
Super Moderator
Flight distance : 816594 ft
  • >>>
United States
Offline

Make sure your PMU is connected to x3 of the naza controller.
2014-11-24
Use props
stan
lvl.1

United Kingdom
Offline

Blade_Strike Posted at 2014-11-25 03:00
Make sure your PMU is connected to x3 of the naza controller.

Thank you that,s just cured my problems
2014-11-27
Use props
fansd5409fba
New

India
Offline

My drone is Not lifting up
I have 5200mah Battery and 2212 kV motors
2017-12-9
Use props
Advanced
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules