Please select Into the mobile phone version | Continue to access the computer ver.
DJI Inspire 2 - Activating the Inspire 2
1733 23 2016-12-21 23:42:57
DJI Mindy
Moderator
China
Offline

Here's how to activate the Inspire 2!








2016-12-21 23:42:57
Use props
RichJ53
First Officer
Flight distance : 121347
  • >>>
United States
Offline

Mindy

Is the Inspire 2 FW update using the Go 4 App  and the DJI assistance 2 App now?
P4P and Mavic Pro
I was only wondering for the future

Thanks
Rich
2016-12-22 20:44:01
Use props
DJI Mindy
Moderator
China
Offline

RichJ53 Posted at 2016-12-23 12:44
Mindy

Is the Inspire 2 FW update using the Go 4 App  and the DJI assistance 2 App now?

Hi Rich, yes, you can use DJI GO app and DJI assistant to update the Inspire 2 firmware.
2016-12-23 01:34:59
Use props
RichJ53
First Officer
Flight distance : 121347
  • >>>
United States
Offline

DJI Mindy Posted at 2016-12-23 01:34
Hi Rich, yes, you can use DJI GO app and DJI assistant to update the Inspire 2 firmware.

Hi Mindy
Thanks , that will definitely make the process better!  One last question, is it possible to get a txt file that confirms all of the FW changes (as the inspire 1 with SD card)?  Just wondering how we check everything updates okay.

Rich
2016-12-23 10:58:34
Use props
DJI-Newbie
Hobbyist
China
Offline

RichJ53 Posted at 2016-12-24 02:58
Hi Mindy
Thanks , that will definitely make the process better!  One last question, is it possible to get a txt file that confirms all of the FW changes (as the inspire 1 with SD card)?  Just wondering how we check everything updates okay.

You don·t need that txt file now,just check the update result on the DJI GO App or Assistant 2 is fine.
2016-12-26 05:45:04
Use props
RichJ53
First Officer
Flight distance : 121347
  • >>>
United States
Offline

DJI-Newbie Posted at 2016-12-26 05:45
You don·t need that txt file now,just check the update result on the DJI GO App or Assistant 2 is fine.

Yah I understand that, but it is nice to see the detail results page after making the update changes to the aircraft. I was wondering if the information is still available to look at?

Rich
2016-12-27 20:16:18
Use props
DJI-Newbie
Hobbyist
Hong Kong
Offline

If upgrade failed, yes.
So lets hope upgrade never fails.
2016-12-29 07:05:43
Use props
fans255a8e69
Beginner
United States
Offline

I open the app but the activation screen does not come up automatically. I cannot figure out how to bring it up manually. Advice?
2016-12-29 14:57:59
Use props
RichJ53
First Officer
Flight distance : 121347
  • >>>
United States
Offline

fans255a8e69 Posted at 2016-12-29 14:57
I open the app but the activation screen does not come up automatically. I cannot figure out how to bring it up manually. Advice?

Make sure you are logged into the DJI account using your email address... then you should be good to go.

Rich
2016-12-31 17:42:07
Use props
fans87905229
Beginner
United Kingdom
Offline

Wat if I decide to sell my inspire2
Is the new owner will have to continue to use my account?
2017-1-3 15:27:34
Use props
DJI Mindy
Moderator
Hong Kong
Offline

fans87905229 Posted at 2017-1-3 15:27
Wat if I decide to sell my inspire2
Is the new owner will have to continue to use my account?

He can use his own DJI account to login DJI GO and fly with it.
2017-1-5 03:11:52
Use props
fans41f3800c
Hobbyist
United States
Offline

Hi - where do i located the s/n to use for a DJI care purchase, none of them seem to work for my drone, but did for my camera.  drone is activated??
2017-1-5 10:39:19
Use props
Jaygrovr
Beginner
United States
Offline

Thanks for the video, but i am using a samsung tablet (Android) and i never pops up with that activation screen.  Is there a way to force it there?  I only see the screen that says "Enter Device" and it shows RC connected on the left side of the screen.  Options from the drop down menu are 1-scan qr code, 2-academy, and 3-store.  Any thoughts on how to get to the activation screen?  I have the latest version of the DJI go4 app.

jason
2017-1-13 14:59:26
Use props
Jaygrovr
Beginner
United States
Offline

So I removed the app from my tablet and restarted it, then did a fresh install of the app and it now is asking for registration.  One of the guys over at rcgroups recommended this and it did work.

Jason
2017-1-13 21:23:40
Use props
DJI-Thor
First Officer
China
Offline

Jaygrovr Posted at 2017-1-13 14:59
Thanks for the video, but i am using a samsung tablet (Android) and i never pops up with that activation screen.  Is there a way to force it there?  I only see the screen that says "Enter Device" and it shows RC connected on the left side of the screen.  Options from the drop down menu are 1-scan qr code, 2-academy, and 3-store.  Any thoughts on how to get to the activation screen?  I have the latest version of the DJI go4 app.

jason

Hi, can you tell me your Samsung tablet model?  And your Android version.  
2017-1-13 23:15:41
Use props
DJI-Thor
First Officer
Hong Kong
Offline

Jaygrovr Posted at 2017-1-13 14:59
Thanks for the video, but i am using a samsung tablet (Android) and i never pops up with that activation screen.  Is there a way to force it there?  I only see the screen that says "Enter Device" and it shows RC connected on the left side of the screen.  Options from the drop down menu are 1-scan qr code, 2-academy, and 3-store.  Any thoughts on how to get to the activation screen?  I have the latest version of the DJI go4 app.

jason

Hi, can you obtain the file in your phone,  sdcard/DJI/dji.go.v4/LOG/CACHE/active   and email it to be at Hunter.chen@dji.com

Thank you.
2017-1-22 00:10:14
Use props
fansb80071cf
New
United States
Offline

Here's my question with this:
I bought the Inspire 2. Been shooting with it for a week. I can put it on my computer and the footage works fine.

I found out today that you need the CinemaDNG and Apple ProRes license key to work with the footage, yet I haven't linked my drone to my computer yet with DJI Assist. Does this mean the quality of what I'm seeing is not as good as it should be? I left my cables in Utah (in Hawaii now), so I can't link my computer to the drone to install the CinemaDNG and Apple ProRes License key. So do those two things even do anything? Am I missing out on any of the quality?
2017-2-2 14:33:05
Use props
WYHSniper1007
Intern Pilot
Flight distance : 305965
United States
Offline

Does DJI GO still support MAVIC PRO
2017-2-8 08:50:00
Use props
Conrad Jay
Beginner
Canada
Offline

Are you suppose to recipes and email verifying that activation?

Is the activation the same as registering my product?

Thanks
2017-2-20 20:55:02
Use props
fans5afb1911
Beginner
Mexico
Offline

Hello,
I'm from Mexico. I bought an inspire 1 raw in september, I bought it in amazon North America, and it came with a fabric problem... the image transmisión to the iPad was really bad, it turns to black a lot of times!
I get in touch with DJI suport to see if they could help me to solve that proble, as I live in Mexico it was going to be a lot of shipment cost to send it to North America... but they didn't help me!
Well, I decided to send it to North America, I spend like 600 USD for both of the shipments.
After 2 month, finally I revive my aircraft at home here in Mexico... but for my surprise, the drone had the same problem... it didn't work...
That aircraft with the X5R camera and all the accessories cost me 9000 USD... so after paying that big amount of money, anger paying the shipments and after more than 3 months fighting with DJI support... I'm still in the same point, with my drone without working, loosing money every day because I can't work with my drone like that...
I'm really disappointed with the technical support.
Now I'm just asking to them to make me available my warranty here in Mexico, but they only say to me I have to send it again..
How am I going to send it again, and loose other two months of my live!
That is not fair for me... I spend all I had on this, and for me, I only had problems!
Obviously if they don't help me here in Mexico, I'm going to tell my story in all the social media, I'm going to talk with a lawyer until they help me... because it's not normal the support they gave to me, to a buyer, to a person who put everything on this proyect, and they treat me like this!
I just wanted you all to know how is the technical support of this company, or may it's because I'm from Mexico, I don't know...
2017-2-22 12:14:24
Use props
fans10d59ddc
Beginner
United States
Offline

Where is the Link for DJI Assistant so I can activate my Apple Pro Res license? I downloaded the DJI GO 4 AP already..... So far cannot locate the Assistant.




2017-2-23 16:50:55
Use props
DJI Mindy
Moderator
Japan
Offline

fans5afb1911 Posted at 2017-2-22 12:14
Hello,
I'm from Mexico. I bought an inspire 1 raw in september, I bought it in amazon North America, and it came with a fabric problem... the image transmisión to the iPad was really bad, it turns to black a lot of times!
I get in touch with DJI suport to see if they could help me to solve that proble, as I live in Mexico it was going to be a lot of shipment cost to send it to North America... but they didn't help me!

Really sorry for the frustration.  I'll bring this to the attention of our support team and escalate the case for you.
By the way, could you please make a short video of the transmission issue?
And is your device listed in our recommended list?
2017-2-26 18:56:31
Use props
DJI Mindy
Moderator
China
Offline

fans10d59ddc Posted at 2017-2-23 16:50
Where is the Link for DJI Assistant so I can activate my Apple Pro Res license? I downloaded the DJI GO 4 AP already..... So far cannot locate the Assistant.

Here is the link for your reference. http://www.dji.com/inspire-2/info#downloads
2017-2-26 19:19:00
Use props
Racklefratz
Beginner
United States
Offline

fans5afb1911 Posted at 2017-2-22 12:14
Hello,
I'm from Mexico. I bought an inspire 1 raw in september, I bought it in amazon North America, and it came with a fabric problem... the image transmisión to the iPad was really bad, it turns to black a lot of times!
I get in touch with DJI suport to see if they could help me to solve that proble, as I live in Mexico it was going to be a lot of shipment cost to send it to North America... but they didn't help me!

I had been considering buying an Inspire 2, along with CrystalSky, etc - a big expenditure.  Reading your and others' posts about the abysmal customer service DJI has been engaging in, I think I know as much as I need to know to make the decision not to buy anything from DJI.

Thanks for posting, and I hope you get satisfactory resolution of what seems to be a really bad situation.
2017-3-9 11:31:58
Use props
You need to log in before you can reply Login | Register now

Credit Rules

Close

DJI RecommendsPrevious /1 Next